Despre noi

Firma Premium Anvelope Service-Roti a fost fondata in septembrie 2011. Ideea care a stat la baza fondarii firmei este cea de import si distributie a unei palete de anvelope de iarna sau vara cu un raport calitate-pret dificil de combatut.

Marcile de anvelope de vara sau iarna pe care Premium Anvelope Service-Roti le pune la dispozitia dumneavoastra variaza de la anvelope buget (Matador, Viking, Barum, Semperit), la anvelope premium (Continental, Michelin, Bridgestone).

Pentru ca realizam importanta ofertei de anvelope ieftine atat pentru firme cat si pentru persoane fizice, am optat pentru anvelope Insa Turbo. Premium Anvelope Service-Roti este un importator direct de anvelope de iarna sau vara marca Insa Turbo. Avantajul lor devine cu atat mai evident atunci cand, cu o calitate apropiata unei marci buget si un pret mult redus, este necesara echiparea unei flote de masini. Printre cei mai mari consumatori de anvelope se regasesc firmele cu activitati in constructii, taxi si livrari. Cu toate acestea, volumul vanzarilor de anvelope catre persoane fizice nu este unul neglijabil.

Ne puteti contacta atat pentru anvelope iarna de dimensiuni mai mici, 155 65 R13 (dimensiune de anvelope iarna Matiz), pana la clasicul 185 65 R15 (anvelope iarna Logan) si dimensiuni mai mari, 195 65 R15 (anvelope iarna VW Golf V si VI, Skoda, Ford), 205 55 R16 (anvelope iarna Audi, VW Golf VI, VW Passat), pana la anvelope pentru jante de 21”.